Connect with us

Hír

Egy irányítója maradt a Ravensnek, de Lamar Jackson vasárnap aktiválhatóvá válik

A Ravensnek a Steelers ellen Robert Griffinnel és Trace McSorley-val kellett kiállnia irányító poszton, ugyanis Lamar Jackson pozitív koronavírus tesztet produkált. RGIII a találkozón megsérült, így a csapat sérültlistára helyezte tegnap, úgyhogy jelenleg egyetlen QB-ja van csak a baltimore-iaknak. Tom Pelissero információi szerint viszont a regnáló MVP Lamar Jackson a szabályok szerint vasárnap, azaz holnap aktiválhatóvá válik a COVID-IR-ről, amennyiben minden rendben alakul.

Azt persze tegyük hozzá, hogy a szabályok szerint JK Dobbins és Mark Ingram is játszhatott volna már szerdán a Steelers ellen, azonban mégsem nevezte őket a mérkőzésre a Ravens. A csapatnak azt kell majd mérlegelnie, milyen formában lehet Jackson, aki két héten át nem tudott edzeni – és nem tudjuk, milyen hatással volt a szervezetére a vírus.

A Ravens kedden este játszik a Cowboys ellen, a rájátszás szempontjából kötelező lenne a győzelem. Ha Jackson esetleg nem tud játszani, akkor a hatodik körös McSorley kezdene és vélhetően a gyakorlócsapatos Tyler Huntley lenne a csere.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!