Connect with us

Hír

Felpörögtek a GM-hiányos csapatok

A Lions, a Texans és a Falcons is general manager nélkül áll jelenleg, az utóbbi napokban pedig felpörgött a keresés. Az NFL szabályai szerint más csapatoktól csak az alapszakasz után lehet szakembereket interjúra hívni, így első körben szabadügynököket és tévés szakértőket hívogatnak a csapatok.

A legfelkapottabb név egyelőre Louis Riddick, az ESPN elemzője, ő mind a három csapatnál felmerült már és interjúra is hívták. A Falconsnál és a Lionsnél emellett felmerült a Texans korábbi GM-e, Rick Smith, akinek a csapat többek között JJ Wattot, DeAndre Hopkinst vagy Deshaun Watsont köszönheti.

A Lions továbbá érdeklődik a korábbi Falcons GM Thomas Dimitroff, illetve a korábbi Chiefs GM Scott Pioli iránt – érdekesség velük kapcsolatban, hogy mindketten éveket töltöttek korábban a Patriotsban. A Texansnál pedig a jelöltek között van a korábbi Chiefs és Browns GM John Dorsey, akinek előbbi Andy Reidet, Travis Kelce-t, Tyreek Hillt és Patrick Mahomes is köszönheti, utóbbinál pedig ő szerezte meg Odell Beckhamet, Kareem Huntot, Sheldon Richardsont és Jarvis Landryt, illetve ő draftolta Baker Mayfieldet és Nick Chubbot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!