Connect with us

Hír

FK! FIRST Fantasy – A top 75!

Összesítettük az FK! FIRST Fantasy bajnokság alapszakaszának eredményeit. Kiderült, kik jutnak be garantáltan a második osztályba, illetve az is, hogy kiknek kell izgulniuk. A csoportok alapszakaszeredménye és a toplista EZEN A LINKEN ÉRHETŐ EL.

Emlékeztető az idei bajnokságról:

  • Mint azt korábban jeleztük, az idei idény egy osztályozó. 15 csoportot hoztunk létre, mindegyikben 15 játékos és egy komisszár kapott helyett.
  • A jövőre induló első osztályba a 15 csoportgyőztes és egy komisszár fog bejutni .
  • Amennyiben az adott csoportot a komisszár nyeri meg, úgy értelemszerűen a második helyezett jut be az első osztályba.
  • Négy darab másodosztályú csoport lesz, ide a 60 legjobb “points for”-ral rendelkező játékos jut be (ez sokkal jobban mutatja, ki milyen jó csapatot rakott össze, mint a puszta mérleg).
  • Mindenki más a harmadosztályba jut.

Vannak még izgalmak és nem csak az első osztályba jutás szempontjából. Ez annak köszönhető, hogy nem csak a legjobb csapattal rendelkező játékosok jutottak be a rájátszásba, például Isteni Colts a 20. legjobb points forral lemaradt, míg Cartman Team a 174. legmagasabb összpontszámával PO-résztvevő. Ez bonyolíthatja a dolgokat.

A táblázatban zölddel jelölt 62 játékos már garantáltan elkerülte a harmadosztályt, már csak az a kérdés, hogy első- vagy másodosztályba jutnak – nekik nem kell izgulniuk. A rangsorban 63-75. helyezettek ugyanakkor még nem nyugodhatnak meg: 13 ligában volt olyan PO-résztvevő, aki nem fért be a top 75-be, így amennyiben közülük valaki megnyeri a csoportját és bejut az első osztályba, úgy kiszorít valakit a másodosztályból. Például, ha a 7. ligában szereplő, még mindig versenyben lévő, 92. helyen rangsorolt Tipszmiksz megnyeri a ligáját, akkor ő az első osztály tagja lesz, a 75. helyen lévő The Autumn Wind pedig csak a harmadosztályban folytathatja.

A jelenleg zajló forduló után frissítjük az állást, ismertetjük a döntőbe jutott játékosokat, illetve ennek függvényében színezzük át a toplistát.

Sok sikert és kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!