Connect with us

Hír

Henry Ruggs és a Buccaneers special team magja is COVID-IR-re került

COVID-IR-re került a Tampa Bay Buccaneers speciális egységének magja, hiszen a rúgó Ryan Succop, a punter Bradley Pinion és a long snapper Zach Triner is a listán kötött ki. Azt egyelőre nem tudni, hogy pozitív mintát produkáltak vagy csak közeli kontaktnak számítanak.

Ha előbbi, akkor biztosan nem léphetnek pályára hétvégén a Falcons ellen, és nem lesz egyszerű a helyettesítésük sem. A gyakorlócsapatban van egy kicker, Greg Joseph, így ez megoldott, ellenben punter és long snapper nincs, így azt igazolni kellene, viszont gyorsan kell lépni, hiszen pár nap, míg az új emberek átesnek a protokollokon. Ha csak közeli kontaktok, akkor viszont jó eséllyel játszhatnak majd vasárnap.

Szintén COVID-IR-re került a Raiders első körös elkapója, Henry Ruggs – nála sem tudni egyelőre, hogy pozitív mintát produkált vagy közeli kontaktnak számít, de a Chargers elleni csütörtök esti rangadón biztosan nem léphet pályára. Ruggsnak idén 23 elkapása, 414 yardja és 2 TD-je van. A roster helyét a gyakorlócsapatból felhozott pass rusherrel, Vic Beasley-vel pótolta a Raiders.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!