Connect with us

Érdekességek

Hihetetlen sack-rekordot állított fel a Steelers

Amikor Tyson Alualu a második negyedben sackelte Josh Allent a vasárnap esti rangadó alkalmával, a Pittsburgh Steelers hihetetlen rekordot állított fel: zsinórban 70 meccsen szerzett legalább egy sacket. Az eddigi rekordot a Tampa Bay Buccaneers tartotta a 1999 és 2003 közötti időből, értelemszerűen egymás után 69 meccsen szereztek akkor zsákolást a gárda.

A Steelers sorozata 2016-ban a nyolcadik fordulóban kezdődött, amikor James Harrison földre vitte Joe Flaccót – azon a meccsen még Ryan Shazier és Anthony Chickillo szerzett sacket. Ebben a négy éves periódusban TJ Watt szerezte a legtöbb zsákolást a csapatban (46,5), a második Bud Dupree (35,5), majd Cameron Heyward (32) és Stephon Tuiutt (24) következnek, összesen pedig 29 játékos 237 zsákolást gyűjtött össze ezidő alatt.

Természetesen nem volt olyan csapat, amelyik több sacket szerzett volna ebben az időszakban a Steelersnél, amely 31 meccsen hozott össze legalább 4 zsákolást és két találkozón 8-at is. Mindössze 9 olyan mérkőzésük volt, ahol csak egy sack jött volna össze. Ellenfelekre lebontva a Browns ellen érkezett a legtöbb földre vitel (44), majd a Bengals (30) és a Ravens (29) következik értelemszerűen. Irányítókat figyelembe véve Andy Dalton volt a legtöbbet szenvedő fél (18), Joe Flacco pedig a második (14). A legfiatalabb sacket szerző játékos Devin Bush volt (21 év, 74 nap), a legidősebb pedig James Harrison (39 év, 164 nap).

*Adatok a Steelers hivatalos honlapjáról.*

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!