Connect with us

Érdekességek

Így néz ki a harc a rájátszásért és a kiemelésekért két fordulóval a vége előtt

Már csak két forduló maradt hátra az alapszakaszból, így hamarosan minden eldől a rájátszásba való bejutással és a kiemelésekkel kapcsolatban. Mutatjuk, mi a helyzet most.

AFC

  1. Kansas City Chiefs 13-1
  2. Buffalo Bills 11-3
  3. Pittsburgh Steelers 11-3
  4. Tennessee Titans 10-4
  5. Cleveland Browns 10-4
  6. Indianapolis Colts 10-4
  7. Miami Dolphins 9-5

In the hunt: Baltimore Ravens (9-5)

Múlt hét óta a Bills felugrott a második helyre megelőzve a Steelerst, illetve a Raiders esett ki a huntból. A pittsburghiek vereségével a Brownsnak esélye nyílt a csoportelsőségre is, ehhez viszont nem elég az utolsó fordulós egymás elleni győzelem, ezen a héten szurkolni kell a Coltsnak a Steelers ellen (és meg kell verni a Jetset).

A Ravens még mindig kívülről kukucskál befelé, de ha hozza mindkét meccsét (Giants, Bengals), akkor elég egy vereség akár a Dolphinstól, akár a Brownstól, akár a Coltstól, és máris ott van a wild cardon (a Dolphins még játszik a Bilsszel, a Browns és a Colts pedig a Steelersszel). Az AFC South győztese akár el is dőlhet a héten, hiszen a Coltsnak és a Titansnek is nehéz meccse jön (Steelers, Packers), így ha különböző kimenetel lesz, akkor vége lehet a harcnak (Titans előny esetén matematikailag is, Colts előny esetén csak gyakorlatban). A kiemelések tekintetében még nagyon sok minden megtörténhet, annak a számolgatásával még várunk egy hetet.

NFC

  1. Green Bay Packers 11-3
  2. New Orleans Saints 10-4
  3. Seattle Seahawks 10-4
  4. Washington Football Team 6-8
  5. Los Angeles Rams 9-5
  6. Tampa Bay Buccaneers 9-5
  7. Arizona Cardinals 8-6

In the hunt: Chicago Bears (7-7), New York Giants (5-9), Dallas Cowboys (5-9), Philadelphia Eagles (4-9-1)

Múlt hét óta helyet cserélt a Seahawks és a Rams, illetve elhúzott egy győzelemmel a Packers. A huntból kiesett a Vikings, viszont nyitottabb lett az NFC East, ahol a Washington ugyan kvázi bebiztosíthatja a Panthers ellen a csoportgyőzelmet, egy Football Team vereséggel azonban bármelyik csapat odaérhet még az első helyre. A Seahawks és a Rams ezen a héten akár el is döntheti a csoportgyőzelmet egymás ellen. A kiemelések tekintetében még itt is nagyon sok minden történhet, így ennek számolgatásával kivárunk még.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!