Connect with us

Hír

Josh Gordon visszatér, Todd Gurley megy a padra, Stephon Gilmore szezonja véget ért

Josh Gordont tegnap aktiválta a Seahawks az 53 fős keretébe, így most vasárnap a Los Angeles Rams ellen már pályára is léphet az elkapó. Gordont sokadjára tiltotta már el a liga tavaly decemberben teljesítménynövelő szerek és tiltott szerek használata miatt – határozatlan idejű volt az eltiltás, de végül pont egy évet kellett kihagynia.

Gordon tavaly öt meccsen játszott a Seahawksban, hét elkapásból 139 yardot ért el. Az utóbbi hetekben online meetingeken vehetett részt, holnap pedig a pályán is csatlakozhat a csapattársakhoz. Pete Carroll elmondása szerint jó formában van.


Míg a Seahawksnál visszatér egy nagynevű játékos, addig a Falconsnál a cserepadra szorul egy. Raheem Morris főedző bejelentése szerint ugyanis az idén $5,5 milliót kereső Todd Gurley mostantól nem a csapat első számú futója, ezt a posztot a $750 ezret kereső Ito Smith tölti be. Ráadásul nem is sérülésről van szó, mindenki egészséges, egyszerűen Gurley teljesítménye nem elég jó.

Gurley az utóbbi négy meccsen mindössze 60 yardot ért el, most hétvégén csak egy futása volt mínusz 1 yardért. Az utóbbi nyolc meccsen mindössze 3,5 yardos átlagot tudott felmutatni, ebből hatszor 3 yardos átlag alatt maradt. Smith a szezon elején alig volt használva, az utóbbi négy mérkőzésen viszont a legtöbb futott yardot szerezte a Falconsban. Ő sem váltotta meg a világot, de a 4,3 yardos átlaga mégis jobb, mint Gurley-é.


Véget ért Stephon Gilmore szezonja, akinek részlegesen elszakadt a combizma és ma meg is műtik, írja Ian Rapoport. Pontosan nem tudni, meddig tart majd a rehabilitáció, de a holtszezonbeli edzésprogram egy részére vissza tud már térni az NFL Network Insidere szerint. Ha a Patriots esetleg meg szeretne válni a 30 éves cornerbacktől, akkor ezt $7,5 millió spórolással és $8,9 millió halott pénz benyelésével teheti meg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!