Connect with us

Hír

Josh Gordonnak végre megkegyelmezett az NFL, játszhat a szezon utolsó két meccsén

Az NFL végre döntött Josh Gordon ügyében: a kiváló, de már karrierje hetedik eltiltását töltő elkapó visszatérhet a pályára. Gordon jelenleg a Seahawks játékosa, december kilencedikén csatlakozhat a csapathoz és részt vehet a megbeszéléseken, de csak december 20-a után vehet részt az edzéseken és léphet pályára.

A még mindig csak 29 éves Gordont az NFL tavaly a 15. forduló után tiltotta el, és mivel a Seahawks december 20-án a Washington ellen lép pályára a 15. fordulóban, így az elkapó praktikusan egy egyéves eltiltást kapott.

A Seattle még szeptemberben igazolta le Gordont, akkor úgy tűnt, hogy sokkal hamarabb visszatérhet. A liga azonban nem sietett a döntéssel, de ha minden jól megy, akkor az elkapó így is részt vehet a csapat utolsó két alapszakaszmeccsén, illetve a rájátszásban.

Gordon a 2012-es újonc idénye óta nem játszott végig egy teljes alapszakaszt. Tavaly is csak 11 meccsen lépett pályára, abból is mindössze ötöt a Seahawks mezében (hatot a Patriotsban): 27 elkapásból 426 yardot és egy TD-t szerzett.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!