Connect with us

Hír

Két NFC East játékos is a forduló legjobbjai között

Az NFL ismét kiosztotta a forduló legjobbjainak járó elismeréseket. Nézzük, kik teljesítettek a legjobban.

AFC

A legjobb támadónak járó elismerés kisebb meglepetésre nem a tight endként 13 elkapásból 200 yardot és két TD-t szerző Darren Waller, hanem Josh Allen kapta. A Bills irányítója is extrán jól játszott, 375 yardot és négy TD-t passzolt a 49ers ellen, de gyakrabban látunk ilyen számokat hozó QB-kat, mint 200 yardot elkapó tight endeket – egészen pontosan Waller előtt csak négyszer sikerült 200 yard fölé jutnia egy TE-nek valaha! (A rekordot egyébként Shannon Sharpe tartja 214-gyel.)

A legjobb védőt illetően már nem volt meglepetés. Kyle Van Noy óriásit játszott, a Dolphins linebackere/pass rushere a nyolc tackle-je mellett három sacket és öt negatív yardos szerelést jegyzett a Bengals ellen.

Gunner Olszewski lett a hét legjobb speciális egység játékosa, teljesen megérdemelten. A Patriots returnere három puntból 145 yardot szerzett és volt egy 70 yardos TD-je is.

NFC

Aaron Rodgers három TD-t és 295 yardot passzolt az Eagles ellen, ráadásul a harmadik hatpontosa volt a 400. karrierje során. Jelenleg vezeti a ligát TD-kben és passer ratingben is, az MVP-cím egyik legnagyobb esélyese.

Az NFC East beindult! A Giants nemcsak, hogy legyőzte a Seahawkst, de még a hét legjobb védőjét is a New York-i csapat adja. Leonard Williams végre a fizetésének megfelelően játszik, most 2,5 sacket, öt QB-hitet és két negatív yardos szerelést jegyzett. Sőt, a Washington Football Team Steelers ellen aratott győzelme sem maradhatott díjazatlanul: Dustin Hopkins lett a forduló legjobb speciális egység játékosa, miután mind az öt rúgását (három FG és két XP) belőtte, illetve még egy tackle-t is kiosztott.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!