Connect with us

Hír

Kidőlt mindkét tackle-je a Coltsnak, James Robinson nem játszik ma, DeSean Jackson visszatér

Rövidhíreink következnek. 

Az Indianapolis Coltsnak nélkülöznie kell mindkét kezdő tackle-jét a Steelers elleni találkozón. Braden Smith ugyanis COVID-IR-en van, az eddig kérdőjeles besorolású Anthony Castonzo pedig mostanra out státuszt kapott, így nem tud pályára lépni. Nagy probléma ez TJ Watték ellen.

A Jacksonville Jaguarsban nem léphet ma pályára bokasérülése miatt a draftolatlan újonc futó, James Robinson, írja Ian Rapoport. Robinsonnak parádés szezonja van, 1070 futott yardnál jár, ami a harmadik legtöbb a ligában, 1414 scrimmage yardja pedig a negyedik helyre elég. Devine Ozigbo vagy Dare Ogunbowale kaphat nagyobb szerepet.

Az Eaglesbe visszatér DeSean Jackson a mai Cowboys elleni találkozóra, miután aktiválták a sérültlistáról. A hetedik hét óta nem lépett pályára, most pedig először játszhat Jalen Hurtsszel együtt. Az Eagles mindeközben IR-re tette a kiváló szezont futó pass rusher Josh Sweatet és a sérülések miatt az utóbbi hetekben sok szerepet kapó cornerback Kevon Seymourt is.

A Packers aktiválta a sérültlistáról a center Corey Linsley-t, aki így ma pályára is léphet a Titans ellen. Így Elgton Jenkins mehet vissza bal guardnak, Lucas Patrick jobb guardnak, Billy Turner pedig jobb tackle-nek, Rick Wagner pedig a cserepadra.

A Jets aktiválta a futó La’Mical Perine-t IR-ről. Idén 9 meccsen 251 scrimmage yardja és 2 TD-je van.

A Broncos sérültlistára helyezte a futó Phillip Lindsay-t, ezzel véget ért az idénye. Emellett a mai Chargers elleni meccsen Bradley Chubb sem léphet pályára bokasérülés miatt, out státuszt kapott tegnap este.

A Washington csapatába visszatér az újonc elkapó Antonio Gandy-Golden, akit aktiváltak IR-ről. Egyelőre csak egy elkapása és egy futása van idén, de Terry McLaurin sérülése miatt ez most nőhet a Panthers ellen. A Football Team emellett kivágta az elkapó Dontrelle Inmant.

A Seahawks a tight end Greg Olsent aktiválta sérültlistáról, így játszhat ma a Rams ellen.

A Patriots leigazolta a gyakorlócsapatába a korábbi második körös rúgó Roberto Aguayót, írja Field Yates. A Patsnek van már két kickere, Nick Folk az aktív keretben, az újonc Justin Rohrwasser pedig a gyakorlócsapatban, most ide csatlakozik Aguayo is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!