Connect with us

Hír

Kirúgta general managerét a Panthers

A Carolina Panthers kirúgta general managerét, Marty Hurney-t, írja Ian Rapoport. Ezzel a Panthersé lett az ötödik frissen megüresedett GM szék a ligában a Jaguars, a Falcons, a Texans és a Lions után.

Hurney-t egyszer egyébként kirúgta már a Panthers, még 2012-ben, azonban öt évvel később visszatért a franchise-hoz. Az új tulajdonos David Tepper most azzal indokolta a döntést, hogy frissítésre volt szükség a pozícióban, és szerette volna jobban összhangba hozni a főedzőt a GM-mel – tehát Matt Rhule-nak nagy beleszólása lesz abba, ki lesz az utóda Hurney-nek. Az is közrejátszott a döntésben, hogy nem értettek egyet a szervezet ideális felépítésében, hiszen Hurney egy hagyományosabb, Tepper pedig egy modernebb, adatok által vezérelt hozzáállást preferál.

Az köztudott, hogy Hurney elég jó kapcsolatot ápol a korábbi Panthers-HC Ron Riverával, és a Washington Football Team general manageri széke üresen tátong jelenleg, így nem lenne meglepő, ha a fővárosban találna munkát a most kirúgott GM.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!