Connect with us

Hír

Kyler Murray játszik vasárnap, a Ramsből viszont Goff mellett Kupp is hiányozni fog

Nagyon érdekesnek ígérkezik a Rams-Cardinals összecsapás most vasárnap, hiszen a két csapatnak kvázi megkezdődik a rájátszása, mivel aki nyer, bejut a playoffba (a Ramsnek akkor is van még esélye, ha kikap, de ehhez kell a Bears veresége is). Tetézi a meccs érdekességét, hogy a Rams csereirányítóval fog kiállni, ugyanis Jared Goffnak meg kellett műteni a hüvelykujját, így a két éve draftolatlanként a ligába érkező, azóta az AAF-ben az Ariona Hotshotsnál is megforduló John Wolford fog kezdeni.

Eddig az is kérdéses volt, hogy a túloldalon pályára tud-e lépni a kezdő irányító Kyler Murray, ő viszont igyekezett mindenkit biztosítani arról, hogy játszani fog lábsérülése ellenére. Murray tegnap elmondta a csapat hivatalos weboldalán, hogy nem fogja vissza magát, jól érzi magát és játszani fog a Rams elleni sorsdöntő meccsen. Ezt alátámasztandó teljes edzésmunkát végzett szerdán.

A Ramsnél viszont további rossz hírek érkeztek, ugyanis Goff mellett az elkapó Cooper Kupp sem fog tudni pályára lépni az utolsó fordulóban, ugyanis pozitív koronavírustesztet produkált és már COVID-IR-re is került, így nyilvánvalóan ki kell hagynia a találkozót. Nem lesz tehát egyszerű dolga John Wolfordnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!