Connect with us

Hír

LeGarrette Blount és Stephen Hauschka is visszavonult

Két korábbi Super Bowl győztes is bejelentette a visszavonulását szombaton: a háromszoros bajnok LeGarrette Blount és az egyszeres győztes Stephen Hauschka.

Blount 2010-ben draftolatlan volt, ehhez képest újoncként 13 meccsen 1007 yardot szerzett a Bucsban. Ezt a teljesítményt a következő két szezonban nem tudta megismételni, 2012-ben már csak 41 futása volt, így a csapat egy hetedik körös pickért elcserélte a Patriotshoz. Négy évig volt a bostoni csapat tagja (egy rövid Pittsburgh-i kitérővel), karrierje legjobb évében 1161 yardot és 18 TD-t futott, nem mellesleg pedig két bajnoki címet nyert. Ezután az Eagles csapatához igazolt, ahol ismét Super Bowlt nyert, majd karrierje utolsó idényében (2018) a Lionst erősítette. Az elmúlt két évben nem volt csapata a 33 éves futónak, így ez a lépés várható volt.

Stephen Hauschka is draftolatlanul került a ligába 2008-ban és karrierje első három évében csak elvétve kapott szerepet. 2011-ben került a Seahawkshoz, ahol a liga egyik legjobb rúgójává vált: soha nem volt 83 százalék alatt a pontossága, legjobb szezonjaiban 93 és 94 százalékos pontossággal rúgott, egyszer pedig Super Bowlt nyert. 2017-ig volt a Seattle játékosa, ezután a Billshez igazolt, de a teljesítménye visszaesett, az idei draft után pedig ki is vágták. Nem volt nagy iránta a kereslet, mindössze a Jaguars adott neki esélyt szezon közben, de mind a két próbálkozását kihagyta, így egy meccs után el is küldték.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!