Connect with us

Hír

Megkapta a Ravens a büntetését a Covid-para miatt

Az NFL befejezte a vizsgálódást és kiosztotta a Baltimore Ravensnek a büntetést a Covid-para miatt. Mivel első kihágás volt, így draftpicket nem vettek el a csapattól, ellenben 250 ezer dollár bírság befizetésére kötelezték a Hollókat – írja az nfl.com. Ez megegyezik a Patriotsnak kiosztott büntetéssel, de elmarad a Titans $350 ezres bírságától.

A Ravenshez négy különböző ágon érkezett be a vírus, ebből hármat sikerült izolálni, egyet viszont nem: az egyik erőnléti edző nem viselte a maszkját és nem jelentette tüneteit sem. Innen jött a kitörés, aminek következtében két tucatnyi játékos került COVID-IRre és többször el kellett tolni a Steelers elleni mérkőzést. Az erőnléti edzőt eltiltották egyébként, ennek a hosszáról nincs információnk.

Mindeközben a Broncos esetében is döntött a liga és nem osztott ki semmilyen büntetést a csapatnak, ugyanis úgy ítélték, hogy a szervezet nem volt felelős a problémáért, csak a játékosok voltak gondatlanok, őket pedig a Broncos már megbüntette. Mint ismert, a Denvernek irányító nélkül kellett kiállnia a Saints ellen, miután Jeff Driskel pozitív mintát produkált és a többi irányítóval folytatott meetingen a játékosok nem viseltek maszkot, így közeli kontaktnak számítottak és nem léphettek pályára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!