Connect with us

Hír

Nincs meglepetés: Tyreek Hill az AFC legjobb támadója

Ha nehezen is, de véget ért tegnap a 12. forduló, így az NFL ismét kiosztotta a forduló legjobbjainak járó elismeréseket. Nézzük, kik teljesítettek a legjobban.

AFC

A legjobb támadó természetesen Tyreek Hill lett, a Chiefs klasszisa karriernapot tartott. 13 elkapásból laza 269 yardot és három TD-t szerzett a Bucs elleni győzelem során, a 269 yard a valaha volt 15. legtöbb egyetlen mérkőzésen.

Nem Hill volt az egyetlen, aki karriernapot tartott. AJ Klein parádésan játszott a Chargers ellen, mindenütt ott volt a Bills linebackere. Összesen 14 tackle-t, három negatív yardos szerelést, 1,5 sacket és egy leütött passzt jegyzett. Persze tegyük hozzá, hogy a meccsen a 9 tackle-t, három sacket, hat TFL-t, öt QB-hitet, egy leütött passzt és egy összeszedett fumble-t jegyző Joey Bosa nála is jobb volt, de a forduló legjobbja az NFL-nél csak győztes csapatból kerülhet ki.

A legjobb ST-játékos Nick Folk lett. A Patriots rúgója kettőből két mezőnygólt és kettőből két extrát értékesített a Cardinals ellen, az egyik mezőnygól a meccs végén született és győzelmet ért.

NFC

A Vikings továbbra is küzd még a rájátszásért, és ha nehezen is, de sikerült legyőzni a Pantherst. Ebben nagy szerepe volt Kirk Cousinsnak, aki 75,6 százalékos pontossággal passzolt 307 yardot és három TD-t, 115,7-es passer rating mellett. Ugyan volt egy fumble-sixe, de azt egy game winning drive-val kompenzálta.

Jacob Tuioti-Mariner neve aligha mond túl sokat a legtöbb szurkolónak, most viszont nagy napja volt a Raiders ellen. A Falcons pass rushere öt tackle-t, egy sacket, két kiharcolt és egy összeszedett fumble-t jegyzett – élete meccsét produkálta.

Robbie Gould nem volt tökéletes, de így is hozta a győzelmet a 49ersnek. A Rams ellen 11 pontot szerzett, két extrát és négyből három mezőnygólt értékesített, utóbbiak közül az utolsó győzelmet ért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!