Connect with us

Érdekességek

Óriási a verseny a legtöbb elkapott yardért

A 2020-as szezon legtöbb elkapott yardjával jelenleg DeAndre Hopkins rendelkezik 1324-gyel. Őt mindössze hat yardra követi Travis Kelce, 10-re pedig Stefon Diggs – ki lesz a szezon végén a győztes?

A fenti hármasból még senki sem végzett az élen elkapott yardokban (Hopkins egyszer elkapott TD-kben már vezette a ligát), így mindenképp új névvel bővül a lista. A legjobb formában a Cardinals elkapója van, az elmúlt két meccsen 305 yardot gyűjtött, ennek köszönhetően sikerült ledolgoznia a tetemes hátrányát Kelce-vel szemben, aki a Saints ellen csak 68 yardot szerzett – a nyolcadik forduló óta messze a legkevesebbet. Diggs is jó formában van, ő 277 yardot gyűjtött az elmúlt két találkozón.

A legjobb esélye jelenleg talán Hopkinsnak van – a Cardinals rájátszás-részvétele még nem biztos, így az utolsó pillanatig a maximumon fog pörögni az offense, az elkapónak rengeteg targetje lesz. A Bills egy győzelemmel és a Steelers vereségével bebiztosíthatja a második kiemelést, a Chiefsnek pedig a Falconst kell legyőznie az első kiemelésért, így az utolsó forduló mindkét csapatnak tét nélküli lenne – ez nyilván Kelce és Diggs számaira is hatással lehet.

Hármójuk közül Kelce győzelme lenne a legérdekesebb, tight end ugyanis még soha nem vezette a ligát elkapott yardokban. Ugyanakkor mindössze 60 yardra van attól, hogy megdöntse George Kittle 1377 yardos csúcsát, így nagyon jó eséllyel mindképp rekorddal fejezi be az idényt.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!