Connect with us

Minden ami NFL

Öt csapat, ahol Matt Stafford végre kiteljesedhet

A Lions nemrég kivágta a főedző Matt Patriciát és a GM Bob Quinnt is, így most jöhet egy újabb átépítés. 2009 óta nem sikerült normális csapatot/edzői gárdát szervezni Matt Stafford köré, aki még mindig csak 32 éves, ennek ellenére van némi realitása egy esetleges klubváltásnak. Ki tudja, talán még jól is járna vele mindenki (Stafford biztosan).

Még mielőtt belemegyünk a teljesen logikus és ésszerű fejtegetésekbe, hogy melyik csapatnak kellene all int mondania Staffordért, szögezzük le: ilyen fiatalon ilyen kaliberű irányító 100-ból 99-szer nem vált csapatot. Jó eséllyel Stafford, Matt Ryan és Dak Prescott is marad a helyén, egy értelmes franchise ugyanis nem engedhet el egy bizonyítottan top irányítót, mert akár évtizedekig nem találhat hasonlót. Mindezek ellenére Stafford elcserélésének van némi realitása (nem csak én, de például Adam Schefter is ezt állította).

Van az a pont, amikor egy kapcsolat elfárad. A Lionsnek ebben nagy tapasztalata van, két korszakos zseni, Barry Sanders és Calvin Johnson is idő előtt vonult vissza, mert a csapat nem akarta elengedni őket. Stafford nem fog visszavonulni, ahhoz túlságosan sokat keres és még mindig van egy halvány esély, hogy végre normális csapat lesz körülötte, de alighanem ő is benne lenne a váltásban bő 10 évnyi szenvedés után.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!