Connect with us

Hír

Pederson még nem tudja, Wentz vagy Hurts kezd a hétvégén

Doug Pederson tegnapelőtt a harmadik negyedben leültette Carson Wentzet a kispadra és betette Jalen Hurtsöt a csapatba a Packers ellen. Azt viszont egyelőre nem tudja, mi lesz irányító poszton a Saints ellen most vasárnap. Egy rádióműsorban azt mondta tegnap, hogy egyelőre nem döntött a kérdésben, de amint ez megtörténik, tudatja a világgal is.

Általában akkor viselkednek így az edzők és akkor nem állnak ki az eredeti kezdőjük mellett, ha váltani terveznek, azonban előbb a játékosokkal szeretnék tudatni ezt a döntést, hogy ne a médiából értesüljenek róla, hanem tőle személyesen. Meglátjuk, hogy most is erről van-e szó, vagy csak nem akarja a Saints tudtára adni, ki ellen kell készülniük, esetleg tényleg nem tudja, ki legyen a kezdő hétvégén.

Wentz idén az egyik legrosszabb irányító a ligában, és ugyan a körülmények sem ideálisak (támadófal, elkapók, edzők), de ő maga is pocsék játékot mutat. Hurts néhány drive-jából sok következtetést nem lehet levonni természetesen, de legalább egy kis életet hozott a támadósorba és voltak szép megmozdulásai. Érdemes lehet kipróbálni, mit tud a fiatal irányító, hogy a jövő szempontjából több információval rendelkezzen a csapat, illetve lehet, hogy Wentznek is jót tenne a pihenő, hogy fejben rendbe tudja tenni magát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!