Connect with us

Hír

Randy Gregory: Büszke vagyok, hogy soha nem adtam fel

Túlzás lenne azt állítani, hogy Randy Gregory meghatározó tagja lenne a Cowboysnak, de fél éve még az is csodának számított volna, ha egyáltalán pályára lép. A 28 éves pass rusher ennek ellenére vissza tudott térni a számtalan eltiltása után, és bár továbbra sem hozza azt a szintet, amit egy korábbi második körös játékostól elvárnánk, legalább ott van a pályán.

“Volt idő, amikor kételkedtem a sikerben. Épp ezért óriási dolog számomra, hogy soha nem adtam fel. Még mindig nem tartok ott, ahol szeretnék, de a szezon közben csatlakoztam a csapathoz, ami megnehezíti a dolgomat. Ezzel együtt úgy gondolom, hogy elég jó játékkal tértem vissza, egyre jobban érzem magam az edzéseken és remélhetőleg ez majd a pályán is meglátszik “

– mondta Gregory a Dallas Morning Newsnak.

Gregory 178 snapen kapott lehetőséget, 13 tackle-t és két sacket jegyzett. Ahhoz képest, milyen keveset van a pályán, ez nem rossz, bár nyilván van hová fejlődni. Erre papíron lesz is lehetősége: a szerződése a 2021-es szezon végéig érvényes, jövőre mindössze 1 millió dollárt kereshet – ennyiért bőven megéri.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!