Connect with us

Hír

Rövidhírek: Négy Ravens-játékos fel-, négy lekerült a COVID-IR-ről, elkapót igazolt a Packers

A Ravens mérkőzését áttették szerdára, de ez nem jelenti, hogy sokkal jobb helyzetben várnák a Steelers elleni találkozót. Tegnap újabb négy játékos került COVID-IR-re a csapatból: a pass rusher Matthew Judon, a tight end Mark Andrews, az elkapó Willie Snead és a cornerback Terrell Bonds, habár utóbbi eddig sérültlistán volt. A csapat viszont aktivált is négy játékost: a támadófalember DJ Flukert, a pass rusher Jaylon Fergusont, a védőfalember Broderick Washingtont és a cornerback Iman Marshallt. Rajtuk kívül várhatóan JK Dobbins és Mark Ingram is pályára léphet majd szerdán. Még így is nagyjából 15 játékosa nélkül kell felvennie majd a versenyt a Ravensnek a csoportrivális ellen.

Maradva a COVID-IR híreknél: a Patriotstól a sérültlistán lévő elkapó, Julian Edelman, a Panthersnél az újonc pass rusher, Yetur Gross-Matos került fel tegnap a listára.

Elkapót igazol a Packers: Tavon Austin ír alá a Green Bayhez, ha átmegy minden vonatkozót tesztelésen, írja Mike Garafolo. Austint a Rams draftolta, az ott eltöltött öt évéből az utolsót Matt LaFleur támadókoordinátor alatt játszotta le. Utána a Cowboysban volt két évig, idén pedig a 49ers igazolta le, de nem lépett pályára, hanem sérültlistára került. Nem valószínű, hogy túl sokat hozzá tud tenni az offense-hez, de meglátjuk.

Az elkapóknál maradva: a Texanstól “közös megegyezéssel” kivágott Kenny Stills nem kellett senkinek a waiveren (senki sem akart neki bő $2 milliót fizetni), így szabadon igazolhatóvá vált. Idén 11 elkapása van 144 yardért és egy TD-ért.

Még egy igazolásról tudunk beszámolni: a Browns safetyt szerzett magának, a waiverről vette fel Tedric Thompsont, akit a Chiefs vágott ki a hétvégén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!