Connect with us

Érdekességek

Russell Wilson jó eséllyel idén sem lesz MVP

Ez már sorozatban második olyan év, amikor Russell Wilson zseniálisan kezdi a szezon első felét és már adnánk is neki oda az MVP címet. Az idény eleji formáját azonban ismét nem sikerült átmentenie, így mostanra nem az a kérdés, hogy megkapja-e a címet, hanem az, hogy egyáltalán kap-e szavazatot Patrick Mahomes és Aaron Rodgers mellett.

A fogadóirodák szerint jelenleg Patrick Mahomes az abszolút favorit az MVP címre, 400 dollárt kellene feltennünk 100 dollárnyi nyereményért (vagyis 1,25-ös a szorzó). A második legesélyesebb Aaron Rodgersre hétszeres a szorzó, míg Wilson győzelme már nyolcszoros pénzt érne.

Mahomes jelenleg vezeti a ligát passzolt yardokban (3497), neki van a legkevesebb INT-je a fixen kezdők között (2), a 30 TD-je a harmadik legtöbb Rodgers és Wilson után, a 115,5-es passer ratingje a második, illetve a Chiefs 10-1-es győzelmi mutatójánál csak a veretlen Steelersé jobb. Rodgers első passzolt TD-kben (33) és passer ratingben (117,6), míg Wilsonnak van a második legtöbb TD-je (31), de már 10 INT-nél jár, a 110,8-as passer ratingje csak a negyedik legmagasabb. A Giants-Jets-WFT hármas ellen persze lehetne javítani, de az Eagles ellen sem jöttek az űrszámok, így nem meglepő a fogadóirodák szkepticizmusa.

Utánuk óriási a szakadék, a negyedik Big Ben sikere már 26-szoros pénzt érne, Kyler Murray-é és Josh Allené pedig 34-szerest. Őket követi a legesélyesebb nem irányító, Derrick Henry (41x), míg a legesélyesebb nem támadó Aaron Donald 161-szeres szorzóval.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!