Connect with us

Hír

Sherman valószínűleg tavasszal távozik a 49erstől

Richard Sherman szerződése utolsó évében van és saját elmondása szerint valószínű, hogy nem tér vissza a San Francisco 49ershez 2021-ben. Shermannek nincs ügynöke, ő maga tárgyal a csapattal, és úgy tűnik, a számok nem egyeznek a felek közt.

“Voltak rövid beszélgetéseink. Úgy gondolom, hogy mindkét oldal szeretné folytatni a közös munkát, de nem tudom, hogy a körülmények megengedik-e. Ez a szomorú igazság. Ez egy olyan év, hogy ugyan egyikünk sem hibás, lehet hogy mégsem alakul jól a dolog. Szomorú lesz a búcsú, mert szerettem itt játszani.”

– mondta Sherman az NBC Sports Bay Areának.

A 49ersnek lesz még pár szabadügynöke a holtszezonban: Sherman mellett Trent Williams, Kyle Juszczyk, Jaquiski Tartt, Solomon Thomas, K’Waun Williams, Akhello Witherspoon, Jason Verrett vagy Kerry Hyder szerződése is lejár.

“Sok játékosnak jár le a szerződése és sokan várnak hosszabbítást. Fred Warner például. Van vagy 40 játékos, akit újra kell igazolni. Végső soron azt kell tenniük, ami a többségnek, a csapatnak jó. Ezt pedig meg kell értenem. Úgyhogy a számok azt sugallják, hogy nem leszek itt jövőre, hacsak nem történik valami csoda, ami elég király lenne. Élveztem az itt eltöltött időt, minden percét imádtam. Azt kívánom, bárcsak folytathatnánk még pár évig, de ez nem valószínű.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!