Connect with us

Prémium cikkek

Top 10 Brady vs Manning párharc – VIDEÓ

A következő videóalanyunk ezúttal nem egy legendás meccs, hanem a 2000-es évek két legmeghatározóbb irányítójának 10 (számomra) legemlékezetesebb összecsapása lesz. Ahogyan a videóban is megjegyzem a lista maga szubjektív, de szívesen meghallgatom, számotokra melyek voltak a legemlékezetesebb meccsek ebből a párharcból.

Megjegyzés 1: Ennek a videónak elkészítéshez rengeteg forrást kellett felhasználnom, és sajnos nem volt mindegyiknek a képminősége kiváló. Jobbat azonban nem sikerült találnom, így ebből kellett dolgoznom. Ez azt eredményezte, hogy a videón belül a képminőség egyes vágásoknál változni fog. Vállalhatatlan szerintem egyszer sem lett, de mindenképpen fontosnak tartottam megjegyezni, hogy ilyenre számítsatok.

Megjegyzés 2: Előfordulhat (sőt szinte biztos) hogy ha innen próbálod elindítani a videót, akkor egy olyan üzenetet kapsz hogy: „A videó nem áll rendelkezésre. A videó NFL anyagát tartalmazza, aki letiltotta a videó megjelenítését ezen a webhelyen vagy alkalmazásban. Megtekintés Youtube-on.” Nem kell megijedni, a videó továbbra is elérhető, de csak Youtube-on megnyitva lehet lejátszani. 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!