Connect with us

Hír

Véget ért az idei 1/3-as szezonja

Véget ért Jeff Okudah megpróbáltatásokkal teli szezonja. A Lions 1/3-as újonca már régóta küzd ágyéksérüléssel, kénytelen kés alá feküdni, így idén már nem léphet pályára.

Okudah-t sokan korszakos tehetségnek tartották a draft előtt, de ebből idén nem sokat láttunk. Kilenc meccsen lépett pályára, a felé szálló labdák 76 százalékából elkapás lett 579 yardért, és bár csak csak TD-t engedett, a nagy játékok így is hiányoztak tőle: egy labdaszerzése és egy leütött passza volt, miközben 112-es passer ratinggel dobáltak rá. Egyedül futás ellen volt jó, de pont nem ezért draftolták a top5-ben – jövőre egy új edző stáb megpróbálhatja kihozni belőle a maximumot.

További rossz hír a csapat számára, hogy a pass rusher Everson Griffen COVID-IR-re került, így ő sem lehet ott a Packers elleni csoportrangadón. Az 5-7-es Lionsnek papíron még van esélye a rájátszásra, de ennyi sérülttel (Kenny Golladay sem bevethető) már az is jó eredménynek számítana, ha 14 pont alatti lenne a két csapat közötti különbség (az első meccset 42-21-re nyerte a Packers).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!