Connect with us

Hír

Wentz lelépne Phillyből, ha nem övé lesz a kezdő

Adam Schefter információi szerint Carson Wentz nem akar csere lenni, így ha Jalen Hurts marad az Eagles kezdő irányítója a jövőben is, akkor az ötödéves játékos inkább lelépne Philadelphiából. Wentz nem elégedett a jelenlegi helyzettel, és inkább távozna, ha nem benne látják a kezdőt a csapatnál. Állítólag más franchise-ok érdeklődnének érte, ha elérhető lenne egy cserével, teszi hozzá az ESPN insidere.

Nem vet valami jó fényt ez a hír Wentzre, főleg hogy nyilvánvalóan az ő stábja szellőztette ezt ki a médiának. Hiszen nem a körülmények játszottak össze ellene, hanem ő maga teljesített olyan borzasztóan, hogy nem volt más megoldás, mint leültetni és kipróbálni az újoncot. Az Eagles ettől függetlenül továbbra is tervez Wentz-cel egyébként, múlt héten is arról beszéltek, hogy nem akarják elcserélni.

Pénzügyileg és egyéb szempontok alapján is az a legvalószínűbb opció, hogy maradni fog a csapatnál jövőre és legfeljebb meg kell küzdenie a kezdőért Hurtsszel. Ha pedig egy ilyentől elriad, akkor az sokat elmond a magabiztosságáról – ami állítólag egyébként is alaposan megcsappant, mikor Hurtsöt draftolta az Eagles. És ha Wentz nem játszik úgy, mint egy franchise irányító, ráadásul nem is hiszi el magáról, hogy az lehet, akkor nem is lesz már az sosem.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!