Connect with us

Hír

Will Fuller és Bradley Roby is 6 meccses eltiltást kapott

A Texans legjobb elkapója nélkül kénytelen befejezni a szezont: a liga hat meccsre eltiltotta Will Fullert tiltott szerek használata miatt. Ez azt jelenti, hogy nemcsak idén nem léphet már pályára, hanem a következő szezon első meccsén sem (kivéve persze abban a valószínűtlen esetben, ha a csapat rájátszásba jut – akkor a PO-ban töltené le a büntetését). Ugyanez a sors vár a csapat legjobb cornerbackjére, Bradley Robyra is, aki szintén a közösségi médiában jelentette be, hogy hat meccsre elmeszelték.

Fuller és Roby is azt írta egy bejegyzésben, hogy tévedésből használtak tiltott szereket: Fuller egy orvosi kezelés során kapott olyan gyógyszert, ami mint később kiderült, az NFL tiltólistáján szerepel, Roby pedig csak annyit írt, hogy tudta nélkül használt tiltott szert – valamilyen oknál fogva minden egyes eltiltásnál ez történik az NFL-ben…

A fiatal elkapónak nagyon nem jött jól ez az eset, a szerződése ugyanis a szezon végén lejár, az eltiltással pedig akár milliókat veszíthet. Ráadásul így idén sem lépi át az 1000 yardos határt (öt év alatt egyszer sem sikerült), pedig 11 mérkőzés alatt 879 yardnál és nyolc TD-nél jár, parádés szezonja volt eddig.

Robynak még két évig van szerződése és jövőre még csak nem is lehet a kivágásával spórolni (hacsak nincs a szerződésében kitétel az eltiltásra vonatkozólag). Korrekt szezonja van a CB-nek, 229 yardot és 3 TD-t engedett 1 interception és 5 leütött passz kíséretében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!