Connect with us

A 7 játékai

A 7 játékai – A Packers és a Chiefs offense dominanciája, és két érdekes play

A divisional kör talán nem azt hozta, amit vártunk, ezáltal én is kevesebb játékkal tudtam készülni a 7 játékai rovatba, mint reméltem. De azért megmutatom, hogy a Packers miként verte a Rams bitang védelmét, Andy Reid hogyan rakta ki a tökeit az asztalra (és hogy miért olyan levédekezhetetlen a Chiefs), pluszban pedig 1-1 érdekes játékot hoztam a másik két főcsoport-elődöntőről. 

A Packers szétfutotta a Rams védelmét…

A Rams defense alapvető filozófiája, hogy elveszi az ellenféltől a mély labdákat, ezáltal arra készteti az ellenfelet, hogy rövid játékokkal operáljon, vagy fusson – mindkettő kevesebb hozzáadott értékkel bír, mint a hosszú átadások, szóval alapvetően nem rossz ez a logika. Viszont ha az ellenfél jól tud futni, illetve olyan türelmes irányítója van, mint Rodgers, akkor ezzel a saját sírjukat ássák meg, mert ezer papírvágással fogják szétszedni őket. Az első félidőben ez volt a helyzet, aztán a második félidő első játékával végre sikerült elszabadulnia Aaron Jonesnak egy nagy futással.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!