Connect with us

Hír

A Browns nem sietné el a hosszabbítást Baker Mayfielddel

Hosszú idő után idén végre sikerült rájátszásba jutnia a Cleveland Brownsnak, ráadásul a Wild Card körben is győzött a gárda. Ebben többek között nagy szerepe volt Baker Mayfieldnek, aki a szezon második felében franchise irányítóhoz méltóan játszott. Ennek ellenére a csapat nem sietné el a hosszabbítást.

A csapat GM-e, Andrew Berry arról beszélt az Akron Beacon Journalnak, hogy nagyon meg van elégedve az irányítójával, “a szemünk előtt ért be”, de a hosszabbításról korai lenne még most beszélni, arra ott az egész év. Valószínűleg igaza is van: Mayfield 2018-ban volt 1/1-es, vagyis a 2020-as volt mindössze a harmadik szezonja.

A szabályok szerint már lehetne vele hosszabbítani, de effektíve egy fél jó szezonért túlzás lenne súlyos milliókkal megkínálni  – az Eaglesnek és a Ramsnek sem jött be a túl korai hosszabbítás Carson Wentz-cel és Jared Goffal. Mayfield egyelőre annyit bizonyított, hogy érdemes lehívni az 5. éves opcióját, tőle mindenképp kellene még egy jó szezon a hosszú távú szerződésért.

A Browns mellett a Bills, a Jets és Ravens is érdekes helyzetben lesz idén QB-fronton. A Jetsnek leginkább arról kell dönteni, hogy lehívja-e a 2018-ban 1/3-as Sam Darnold ötödik éves opcióját. A másik két csapatnál ez nem kérdés, az esetükben már azt kell mérlegelni, hogy Josh Allen és Lamar Jackson két-két gyengébb és egy-egy extrém jó szezonnal a háta mögött megérdemli-e a 30-35+ milliós fizetést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!