Connect with us

Hír

A Chiefs második körös LB-je kihagyja a döntőt, a Ravens hosszabbított tight endjével

Meglehetősen sok dolog történt péntek este, így összegyűjtöttük a legfontosabb eseményeket. Rövidhírek következnek.

A Chiefs második körös újonc linebackere, Willie Gay térdsérülést szenvedett az egyik edzésen, így kénytelen kihagyni a Super Bowlt. Nyolc meccsen kezdett az alapszakaszban, a védősnapek 25 százalékán és a speciális egység snapek 55 százalékán volt a pályán.


A fullback Patrick DiMarco bejelentette a visszavonulását. A fénykorában a liga legjobb fullbackjei közé tartozó játékos 2011-ben draftolatlan volt, karrierje során megfordult a Chargersben, a Chiefsben, a Falconsban és a Billsben, 2015-ben Pro Bowler és All-Pro lett. A 2020-as szezont egy nyaksérülés miatt kihagyta, feltehetően ez is szerepet játszott a döntésében.


A Ravens hosszabbított az egyik tight endjével, de nem Mark Andrews, hanem Nick Boyle örülhet. A korábbi ötödik körös játékos két évre 13 millió dollárért írt alá, amiből 10,5 millió teljesen garantált. Az eredeti szerződése a 2021-es idény végén járt volna le és 7,8 millió dollárt foglalt a sapkából – jó eséllyel ez a szám most jelentősen csökkent.


A TheAthletic riportja szerint jó esély van arra, hogy Jameis Winston legyen a Saints kezdő irányítója 2021-ben. Ez elég meglepő: egyrészt a korábbi 1/1-esnek nincs élő szerződése, másrészt  Sean Payton az előző szezonban Taysom Hillnek szavazott bizalmat Drew Brees sérülése után. A főedző korábban többször is úgy beszélt Winstonról, mintha az irányító már elkötelezte volna magát a csapathoz – lehet valóságalapja a riportnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!