Connect with us

Hír

A Lions főedzőt, a Falcons general managert szerződtet a Saintsből

A héten írtunk már arról, hogy a Lions várhatóan a Saints asszisztens főedzőjét és egyben tight end edzőjét, Dan Campbellt fogja kinevezni főedzőnek. Ez a New Orleans kiesésével már kvázi biztosnak tekinthető – számol be Adam Schefter. Még a szerződés részleteit ki kell dolgozni, de ez már nem fog akadályt jelenteni, Campbell lesz a Detroit HC-ja.

Campbell nem volt egy különösebben felkapott név a piacon. Nincs különösebb play calling tapasztalata a labda egyik oldalán sem, de állítólag játékosközpontú és remek motivátor – ez jó kontraszt lesz Matt Patricia után. Emellett van detroiti kötődése, 2006 és 2008 között a csapat tight endje volt. A szakember 2016 óta a Saints tagja, korábban a Dolphins tight end edzője volt, 2015-ben pedig ideiglenes főedzőként 5-7-es mérleget ért el Miamiban.

A Saints nem csak Campbellt veszíti el, hanem a front office-ból Terry Fontenot-t is, akit a Falcons szerződtet general managerének. Fontenot a profi játékosmegfigyelésért felelős igazgató volt éveken át, tavaly pedig helyettes general manager lett, effektíve Mickey Loomis jobb keze.

A Saints egy-egy harmadik körös kompenzációs picket kap majd érte idén és jövőre is az NFL idén bevezetett kisebbségi jelölteket segítő szabálya szerint.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!