Connect with us

Hír

A Lions főedzőt, a Falcons general managert szerződtet a Saintsből

A héten írtunk már arról, hogy a Lions várhatóan a Saints asszisztens főedzőjét és egyben tight end edzőjét, Dan Campbellt fogja kinevezni főedzőnek. Ez a New Orleans kiesésével már kvázi biztosnak tekinthető – számol be Adam Schefter. Még a szerződés részleteit ki kell dolgozni, de ez már nem fog akadályt jelenteni, Campbell lesz a Detroit HC-ja.

Campbell nem volt egy különösebben felkapott név a piacon. Nincs különösebb play calling tapasztalata a labda egyik oldalán sem, de állítólag játékosközpontú és remek motivátor – ez jó kontraszt lesz Matt Patricia után. Emellett van detroiti kötődése, 2006 és 2008 között a csapat tight endje volt. A szakember 2016 óta a Saints tagja, korábban a Dolphins tight end edzője volt, 2015-ben pedig ideiglenes főedzőként 5-7-es mérleget ért el Miamiban.

A Saints nem csak Campbellt veszíti el, hanem a front office-ból Terry Fontenot-t is, akit a Falcons szerződtet general managerének. Fontenot a profi játékosmegfigyelésért felelős igazgató volt éveken át, tavaly pedig helyettes general manager lett, effektíve Mickey Loomis jobb keze.

A Saints egy-egy harmadik körös kompenzációs picket kap majd érte idén és jövőre is az NFL idén bevezetett kisebbségi jelölteket segítő szabálya szerint.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!