Connect with us

Hír

A Panthers is megtalálta general managerét

A Texans, a Broncos és a Lions után a Carolina Panthers is megtalálta új general managerét: Scott Fitterer a Seahawkstól érkezik Charlotte-ba – jelentette be a csapat a közösségi médiás felületein.

Fitterer a futballműveletekért felelős igazgató volt Seattle-ben, és ugyan idén nem hívták máshová interjúra, a Jetsnél ő volt a második “helyezett” Joe Douglas kinevezésekor. 2001 óta dolgozott Seattle-ben, 2010 óta John Schneider oldalán, aki épp a héten kapott egy 2027-ig szóló szerződéshosszabbítást, így Fitterernek nem maradt előlépési lehetősége a szervezeten belül.

Kiváló játékosmegfigyelő hírében áll, és van tapasztalata a szervezet építésében, felügyelésében is. Most a tavaly kinevezett főedzővel, Matt Rhule-lal lesz párba állítva, hogy újjáalakítsák a Pantherst, amely zsinórban három negatív mérlegű szezonon van túl és az 1/8-as pick birtokosa a 2021-es NFL Drafton. Az egyik legfontosabb feladat természetesen egy franchise irányító megtalálása lesz.

Így már csak három betöltetlen GM állás van a ligában: a Falconsé, a Jaguarsé és a Washingtoné. Atlantában Terry Fontenot tűnik befutónak, akár már ma is kinevezhetik, Jacksonville-ban pedig Trent Baalke lehet a GM, de igazából ott a tegnap kinevezett főedzőé, Urban Meyeré lesz a döntő szó. Washingtonból egyelőre nem nagyon érkeztek hírek ezzel kapcsolatban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!