Connect with us

Hír

A Rams aktívan érdeklődik Matt Stafford iránt

Korábban írtunk arról, hogy a liga harmada, köztük a Los Angeles Rams is érdeklődik Matt Stafford iránt. Most az ESPN arról számolt be, hogy a Rams nem csak, hogy érdeklődik, de aktív tárgyalásban áll a detroiti csapattal.

A Rams szempontjából lenne ráció a dologban, Stafford egyértelmű előrelépést jelentene Jared Goffhoz képest. Ugyanakkor a Los Angelesnek egyrészt nincs első körös pickje, másrészt pénzügyileg is elég nehéz lenne kivitelezni az egészet Stafforddal és Goffal együtt. Az NFL-ben természetesen bármi megtörténhet, de jelenleg valószínűbbnek tűnik, hogy a Rams GM Les Snead tett egy szívességet és csinált egy kis reklámot a korábbi jobbkezének, az immáron Lions GM Brad Holmesnek. Habár Snead híres arról, hogy nagy üzleteket csinál (Jared Goff óta nem húzott az első körben a csapat különböző cserék miatt), és eléggé elkeseredettnek tűnik a vezetés irányítófronton, így mondjuk egy jövő évi első kör és egy idei második kör akár el is képzelhető a részükről, de pénzügyileg elég nehezen megvalósítható lépésnek tűnik a dolog.

Albert Breer eközben arról számolt be, hogy a Detroit már a jövő héten elcserélheti Staffordot, az ellenérték egy első kör és némi apró lehet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!