Connect with us

Hír

A Rams és a Lions a védőkoordinátorát, a Jaguars a GM-ét találta meg

A Los Angeles Rams elvesztette védőkoordinátorát, mikor a Chargers Brandon Staley-t nevezte ki főedzőnek. Sean McVay most úgy néz ki megtalálta utódját, méghozzá a Falcons eddigi védőkoordinátorának, illetve ideiglenes főedzőjének, Raheem Morrisnak a személyében – írja Ian Rapoport. Morris egyébként a Jaguarsnál is az esélyesek közt volt a pozícióra. A Ramsnél Aaron Donald és Jalen Ramsey vezetésével elég jó defense-t vehet át, de nehéz lesz megtartania az engedett pontok alapján a liga legjobb védelme címet.

Mindeközben a Lions is megtalálta védőkoordinátorát. A frissen kinevezett főedző, Dan Campbell New Orleansból hoz magával DC-t, méghozzá a Saints secondary edzőjét, Aaron Glennt – írja Ian Rapoport. Campbell és Glenn öt éven át dolgoztak egy csapatnál. A 48 éves Glenn játszott is az NFL-ben, 1994-ben a Jets az első körben draftolta és 15 évet töltött el a profik közt, kétszer Pro Bowler is lett. Hét éve dolgozik pozíciós edzőként, ez lesz az első koordinátori munkája, egyesek jövőbeli főedzőként tekintenek rá.

A Jaguars pedig hivatalosan is kinevezte general managerét, aki igazából marad a helyén, hiszen Trent Baalke eddig ideiglenes GM volt a csapatnál Dave Caldwell kirúgását követően. Baalke neve a 49erstől lehet ismerős, hiszen hat éven át volt ott general manager, mielőtt 2016-ban kirúgták. Ugyan 51-44-1-es mérleget, három konferenciadöntőt és egy SB-részvételt tudhat magáénak, a csapat szurkolói nem emlékeznek rá pozitívan, hiszen a kezdeti sikerek után lerombolta a franchise-t, amit később John Lynchnek és Kyle Shanahannek kellett újjáépítenie. A Jaguarsnál viszont minden bizonnyal nem ő lesz az elsőszámú döntéshozó a legfontosabb kérdésekben, hanem a főedző Urban Meyer.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!