Connect with us

Hír

A Rams general managere sem állt ki Jared Goff mellett

Nemrég Sean McVay nyilatkozatára kaphattuk fel a fejünket Jared Goffal kapcsolatban, amikor azt mondta, hogy jelenleg ő a csapat irányítója. Nem szokás így beszélni egy franchise irányítóról, és most rátett egy lapáttal a csapat general managere, Les Snead is, aki ugyanúgy nem köteleződött el QB-ja iránt.

“Nem fogok belemenni részletekbe, ez a jövő gyönyörű rejtélye. Jared Goff a Rams tagja ebben a pillanatban. Túl korai spekulálni.”

– mondta Snead az AP-nek, a gyönyörű rejtéllyel utalva Aaron Rodgers korábbi nyilatkozatára. Snead elmondta, hogy Goff tett lépést előre és hátra is a szezonban, a turnoverek problémát jelentettek idén, és az egész offense-nek, beleértve az irányítót, fejlődnie kell.

Goff 67%-os pontossággal, 3952 yarddal, 20 TD-vel, 13 interceptionnel és 4 elvesztett fumble-lel zárta az évet, a yardok és TD-k száma a legkevesebb volt, mióta McVay-jel dolgozik együtt.

Az egyértelműnek tűnik, hogy a Rams nem kapta azt, amit várt az irányítótól, mikor aláírták a szerződéshosszabbítást. Hogy ez most azt is jelenti-e, hogy továbblépnek, az jó kérdés. Lehet, hogy csak nyomást akarnak rá helyezni, hátha az motiválja majd. Vagy lehet, hogy tényleg valami nagyot akarnak lépni.

Goffot kivágni nem lehet, hiszen az $65 milliónyi halott pénzzel járna, de egy csere pénzügyileg megoldható lenne, ez $22 millió halott pénzt jelentene, de spórolna a csapat $12,75 milliót – persze kérdés, hogy ki cserélne érte. Les Snead egyébként elmondta, hogy a fizetési sapkával kapcsolatban bármit meg lehet oldani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!