Connect with us

Hír

A Ramsnél nyitott lesz a verseny a kezdő QB-posztért

Azok után, hogy sem a főedző Sean McVay, sem a GM Les Snead nem állt ki Jared Goff mellett, most újabb számára kedvezőtlen hír látott napvilágot. Ian Rapoport szerint a Ramsnél annyira nincsenek megelégedve a korábbi 1/1-essel, hogy akár a draftolatlan John Wolford is kiszoríthatja a kezdőből.

Rapoport szerint a Rams az edzőtáborig nem próbálja meg elcserélni Goffot, hanem versenyeztetni fogja Wolforddal, akinek bár csak 88 snapje volt tavaly, de így is nagyon jó benyomást tett McVayre. Persze tegyük hozzá, hogy nehéz is lenne július, pontosabban június előtt elcserélni Goffot:

  • amennyiben június 1 előtt cserélné el az irányítót a csapat, úgy mindössze 12,75 millió dollárt spórolna 22,2 millió dollár DM mellett.
  • amennyiben viszont június 1 után cseréli el, úgy idén 28,15 milliót lehetne rajta spórolni 6,8 millió dollár halott pénz mellett – cserébe jövőre maradna utána 15,4 millió dollár DM.

Goff eddigi karrierje során 42-27-es mérleget ért el az alapszakaszban, de ez sokkal inkább Sean McVaynek volt köszönhető. A szerződése még négy évig érvényes, de meglepő lenne, ha kitöltené.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!