Connect with us

Hír

Adams: Rodgers a GOAT, mindegy hány gyűrűt nyert

Kétségkívül Tom Brady a valaha volt legsikeresebb irányító, és könnyen lehet, hogy a hat gyűrűjét soha, senki nem fogja túlszárnyalni. Arról már jobban megoszlanak a vélemények, hogy ki a legjobb, legtehetségesebb irányító az NFL-ben, erre a címre pedig Aaron Rodgers jó eséllyel pályázhat.

Egy újabb gyűrű viszont sok dobhatna Rodgers örökségén, részben ezért is küzdenek a Packers játékosai idén. Davante Adams beszélt erről a Green Bay Press-Gazette-nek.

“Szerintem mindannyian ugyanannyira akarjuk ezt magunknak, ami emellett azt is jelentené, hogy Aaron is kap egy gyűrűt a végén. Meg is érdemli. Nehéz kérdés, mert ott van Brady, és mindenki vele akarja összehasonlítani. A Super Bowl győzelem valamiért átalakult irányító statisztikává. Viszont ha már ez lett belőle, akkor mindent meg fogunk tenni, hogy segítsük Aaront. Ezzel pedig megszabadítanánk attól, hogy a gyűrűk száma miatt ne lehessen a valaha volt legjobb. Az én szememben ő a GOAT, mindegy hány Super Bowlt nyert. De a világ számára, hogy mindenki befogja, azt hiszem szerezhetünk neki még egyet.”

Ehhez előbb most vasárnap kell túllépni a Buccaneersen, ami idén egyszer már borsot tört a Packers orra alá, majd ha ez sikerül, akkor a Super Bowlban vagy a címvédő Chiefst, vagy a címvédőt megverő Billst kellene felülmúlni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!