Connect with us

Érdekességek

Az elmúlt évek Saintse a legjobb csapat, ami nem jutott Super Bowlba

Különös rekordot döntött a New Orleans Saints: soha nem volt még egy ennyire konzisztensen jó csapat, amely nem jutott el a Super Bowlig. Drew Breesék az elmúlt négy évben 49 mérkőzést nyertek az alapszakaszban, de még az NFC-döntőig is csak egyszer jutottak el.

A Saints nagy menetelése 2017-ben kezdődött, három 7-9-es idény után. A csapat 11-5-ös mérleggel végzett az NFC South élén, majd a Wild Card körben legyőzte a Pantherst, de a következő körben jött a Minneapolis Miracle és véget ért a kaland. 2018-ban már 13-3-ra sikerült javítani a mérleget, majd csoportgyőztesként az Eaglest is legyőzték Breesék, de az NFC-döntőben egy látványosan hibás bírói ítélet miatt (is) a Rams örülhetett a meccs végén.

2019-ben is 13-3-as győzelmi mutatóval sikerült behúzni a csoportot, majd óriási favoritként azonnal kiesni a Wild Card-körben a Vikings ellen. Idén 12-4-es alapszakaszmérleggel végzett az NFC South élén a gárda, a PO első körében sikerült legyőzni a Bearst, de a csoportrivális Buccaneers (amit az alapszakaszban kétszer is legyőztek) véget vetett az álmoknak.

Minden adott volt, hogy Drew Brees két gyűrűvel az ujján vonulhasson vissza, de még csak a végcél közelébe sem sikerült jutni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!