Connect with us

Hír

Brandon Beane: Hiába a nehéz cap helyzet, már idén hosszabbíthatunk Josh Allennel

Úgy néz ki, hogy két 2018-ban első körös irányító is révbe érhet. Két napja a Ravens GM Eric DeCosta nyilatkozott arról, hogy már a 2021-es offseasonban hosszabbíthat Lamar Jacksonnal, most pedig a Bills GM Brandon Beane nyilatkozta azt, hogy bár a szűkös fizetési plafon miatt kreatívnak kell lenni, de abszolút megoldható Allen hosszabbítása (via WGR 550).

A 2020-ban harmadéves Josh Allen hatalmas fejlődésen ment keresztül a korábbi szezonokhoz képest. 4544 yardot passzolt 7,9 yardos átlaggal és 69,23 százalékos pontossággal, 37 TD-t osztott ki mindössze 10 INT mellett, illetve 102 futásból 421 yardot és nyolc TD-t szerzett.

Az ő remek játékának köszönhetően a Bills megnyerte a csoportját és második kiemelt lett az AFC-ben. A rájátszásban is jól játszott, a Colts és a Ravens elleni győzelmek során 530 yardot és három TD-t dobott INT nélkül és volt 57 futott yardja és egy futott TD-je. A Chiefs ellen már nem jött ki a lépés, de a konferenciadöntőbe jutás így is nagyszerű teljesítmény.

Egyelőre túlzás lenn azt állítani, hogy Allen egy biztos megoldás, így talán korai lenne vele a hosszabbítás, de ha mégis megtörténik, akkor évi 35 millió dollár lehet a minimum.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!