Connect with us

Hír

BREAKING: A Texans is megtalálta főedzőjét

Minden főedzői poszt betöltésre került, ugyanis utolsóként a Houston Texans is megtalálta új mesterét. A kinevezett személy pedig David Culley, aki a Baltimore Ravensnél volt segéd főedző, elkapóedző és passzjátékért felelős koordinátor is egy személyben – írja John McCain. Culley sosem volt még csak támadókoordinátor sem, mégis ő kapta meg a kinevezést a koordinátori és főedzői tapasztalattal rendelkező Leslie Frazierrel szemben (csak ők ketten voltak második interjún a csapatnál).

Culley 27 éve edzősködik, ebből 16 évet töltött Andy Reid kezei alatt Philadelphiában és Kansas Cityben, John Harbaugh pedig sokat dicséri vezetői képességeit. Culley már 65 éves és most lesz először főedző, ilyen idősen erre még nem volt példa az NFL történetében. Írt már korábban történelmet, hiszen az 1970-es években ő volt a Vanderbilt egyetem első fekete irányítója.

Culley egyébként a második kisebbségi főedző, akit kineveztek idén (és az első fekete), ami azt is jelenti, hogy a Ravens kapni fog érte egy-egy harmadik körös kompenzációs draft picket idén és jövőre is.

Azt már tudjuk, hogy Culley megtartja támadókoordinátornak Tim Kellyt, aki nyolcadik szezonját húzza majd le a csapatnál és ő fogja hívni a támadójátékokat is. Védőkoordinátor jó eséllyel Lovie Smith lesz, bár ez még egyelőre nem hivatalos, rajta kívül pedig Josh McCownt is szeretnék a stábban tudni valamilyen szerepkörben.

Ezzel pedig bezárult a főedzői keringő, végül így alakultak a kinevezések:

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!