Connect with us

Hír

BREAKING: Elcserélte Goffot és Staffordot a Rams és a Lions

Hatalmas bomba robbant az éjjel, ugyanis a várva várt Stafford-csere megtörtént, de nem épp úgy, ahogy számítottunk rá. A Detroit Lions ugyanis Los Angelesbe küldi az irányítót, méghozzá Jared Goffért, egy idei harmadik körös pickért, illetve egy 2022-es és egy 2023-as első körös pickért cserébe – írja Adam Schefter.

A csere csak március 17-én mehet hivatalosan végbe, de igazából ez nem sokat jelent, ez a trade meg fog történni.

Állítólag nyolc csapat is ajánlott első körös picket Staffordért (köztük a Panthers, a Broncos, a Washington, a 49ers és a Colts), de ennyit senki, mint a Rams (bár a Washington ajánlata állítólag bizonyos szempontból jobb volt, gyorsabb segítséget adott volna a Lionsnek). Ráadásul a kapcsolat is megvolt a két front office közt, hiszen Brad Holmes general managert épp Los Angelesből szerezte meg a Lions. Holmes ráadásul nagyon is kardoskodott amellett, hogy a Rams felcseréljen Goffért 2016-ban az 1/1-re.

A Rams így átveszi Stafford két évre szóló $43 milliós szerződését és benyel $22,2 milliónyi halott pénzt Goff miatt (de spórol vele $12,75 milliót), a Lions pedig átveszi Goff négy évre szóló $106,6 milliós szerződését és benyel $17,9 milliónyi halott pénzt Stafford után (és felszabadít $14 milliót). Goff szerződéséből még $43 millió garantált a következő két évben.

Érdekes, hogy Jared Goff az utolsó játékos, akit a Rams az első körben draftolt, és ez minden bizonnyal így is marad legalább 2024-ig.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!