Connect with us

Hír

Brian Daboll a favorit a Chargers főedzői posztjára

Adam Schefter információi szerint a Buffalo Bills támadókoordinátora, Brian Daboll lépett elő favoritként a Los Angeles Chargers megüresedett főedzői posztjára. Kinevezni természetesen csak akkor lehet majd, ha a Bills kiesett a rájátszásból, vagy megnyerte a Super Bowlt.

Kilencen is voltak interjún a Chargersnél, de már az elejétől lehetett sejteni, hogy Daboll a favoritok közt lesz, hiszen minden megvan benne, amit a csapatnál keresnek. Támadó felfogású edző, aki Josh Allennel szinte csodát tett, és ugyan az első körös Justin Herberttel újonc szezonját nézve nem kell csodát tenni, lehet tovább fejleszteni a játékát.

Érdekesség, hogy Daboll ugyanabba a gimnáziumba járt Buffalóban, mint a Chargers general manager Tom Telesco, csak két osztállyal alatta. A focicsapatban is együtt játszottak, Daboll safety volt, Telesco pedig elkapó és cornerback. Most a nyugati parton lehetnek újra “csapattársak”.

Az idén megüresedett főedzői állások közül eddig hármat töltöttek be hivatalosan: a Jaguarsnál Urban Meyer, a Jetsnél Robert Saleh, a Falconsnál pedig Arthur Smith lett a befutó, illetve nagyon úgy néz ki, hogy a Lionsnál Dan Campbell lesz a nyertes. A Chargers mellett még a Texans és az Eagles állása kiadó.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!