Connect with us

Hír

Csoportriválistól nevez ki támadókoordinátort a Seahawks

Adam Schefter információi szerint a Los Angeles Ramstől nevez ki támadókoordinátort a Seattle Seahawks, méghozzá az eddigi passzjátékért felelős koordinátor Shane Waldron személyében. Brian Schottenheimer helyét veszi át, akit három év után küldtek el a csapattól.

A Seahawks elég sok jelölttel beszélt, többek közt Anthony Lynnel, Doug Pedersonnal vagy Adam Gase-szel is, de végül Waldron lett a befutó, aki az utóbbi négy évet töltötte a Ramsnél, előbb tight end edőként, majd passzjátékért felelős koordinátorként. Ő lesz a negyedik támadókoordinátor Pete Carroll seattle-i regnálása alatt (Jeremy Bates, Darrell Bevell és Schottenheimer után). Érdekes lesz figyelni, milyen rendszert futtat majd támadóoldalon, hiszen a Rams sémája merőben különbözik a Seahawksétól, a támadófal emberanyagában különösen szembetűnő a különbség.

A Rams stábját alaposan szétkapták idén, hiszen a védőkoordinátor Brandon Staley a Chargershez ment főedzőnek és vitte magával az LB-edző Joe Barryt is. Emellett Detroitba szerződött Aubrey Pleasant (CB-edző), illetve a front office-ból Brad Holmes és Ray Agnew is a Lionshöz távozott.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!