Connect with us

Hír

Csoportriválistól szerezne főedzőt és general managert a Falcons?

Nem hogy csökkent volna az üres főedzői állások száma az elmúlt pár napban, hanem egyenesen nőtt is Doug Pederson kirúgásával, de úgy tűnik, hogy a Falcons egyre közelebb van ahhoz, hogy döntést hozzon annak kapcsán, ki legyen a franchise új főedzője és general managere. Ráadásul mindkét jelölt csoportriválistól érkezhet, ha beigazolódnak a hírek.

Többen is arról számolnak be ugyanis, hogy főedzőnek a Panthers támadókoordinátorát, Joe Bradyt, general managernek pedig a Saints profi játékosszemélyzetért felelős igazgatóját és egyben segéd general managerét, Terry Fontenot-t szemelte ki a Falcons. Jeff Schultz arról írt, hogy egyre felkapottabb az ötlet Atlantában, Zach Klein pedig azt írta, hogy minden jel arra mutat, hogy ezt meg fogja valósítani a csapat. Mindkét jelölt interjúzott már a Falconsszal, de egyelőre azért érdemes kivárni, hogy beigazolódnak-e ezek a hírek.

Fontenot 18 éve dolgozik már a Saintsnél, Brady pedig első évét tölti a profik közt koordinátorként, tavaly az LSU támadósorával hozott össze történelmi szezont, idén pedig a Panthersből hozta ki a maximumot. Érdekesség, hogy ha tényleg Fontenot lesz a kinevezett GM, akkor a csoportrivális Saintset fogja segíteni a Falcons, ugyanis a New Orleans kapna idén és jövőre is 1-1 harmadik körös kompenzációs draft picket, amiért kinevelt egy kisebbségi general managert.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!