Connect with us

Hír

Dan Quinn a Cowboys új védelmi koordinátora

A Cowboys védelme borzalmas volt 2020-ban, aminek eredményeképp a csapat kivágta a védelmi koordinátor Mike Nolant és a védőfaledző Jim Tomsulát. Előbbi helyére már nagy erőkkel folyik a keresés, és Ian Rapoport információ szerint a korábbi Falcons HC Dan Quinn a favorit az állásra. UPDATE: Hétfő este hivatalosan is magkapta a munkát.

Quinn világéletében a védőkkel foglalkozott, legkomolyabb sikereit pedig a Seahawks DC-ként érte el 2013-2014 között. A regnálása alatt a Legion of Boom fémjelezte egység minden téren ligaelső volt, ugyanakkor az utóbbi évek alapján mindez sokkal inkább a játékosállomány, és nem Quinn érdeme volt.

A Falcons 2015-ben nevezte ki a csapat élére és a 2020-as szezon közben vágta ki. Ez idő alatt kétszer sikerült rájátszásba, egyszer pedig a Super Bowlig eljutni, ahol 28-3-as előnyből kapott ki a Falcons. Összességében túl sok mindent nem tett hozzá a gárdához (a 2016-os menetelés is inkább a támadókoordinátor Kyle Shanahannek volt köszönhető): a Falcons védelme 2018 óta rendre a legrosszabb 10-ben szerepelt, a 2020-as idényben is csak azután lett vállalható, hogy menesztették.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!