Connect with us

Hír

Dave Gettleman marad a Giants general managere

Jordan Raanan információi szerint a Giants megtartja a general manager Dave Gettlemant a következő szezonra is, a feladatköre és felelőssége változatlan marad annak ellenére, hogy zsinórban harmadszor végzett negatív mérleggel a New York-i csapat.

Ha úgy nézzük, hogy az első két éve után tiszta lapot kapott Gettleman, akkor védhető a döntés, hiszen az idei nagyobb igazolásai egytől egyig beváltak. Leonard Williams karrierje legjobb évét produkálta, ahogy James Bradberry és Blake Martinez is, illetve a szezon közben érkezett Logan Ryan is jól teljesített. Az első körös Andrew Thomasról és a főedző Joe Judge-ról talán korai ítéletet mondani, de a védőkoordinátor Patrick Graham mindenképp jó fogás volt.

A Giants 1-7-es kezdés után végzett 6-10-zel, Gettleman három éve alatt 15-33 a csapat mérlege. A Saquon Barkley pick továbbra is erősen megkérdőjelezhető, Daniel Jonesból pedig még mindig nem tudjuk igazán, mi lesz. A következő év vízválasztó lesz a csapat számára, hiszen ha Jonestól és a csapattól sem jön látható fejlődés, akkor könnyen lehet, hogy újra kell kezdeni az építkezést.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!