Connect with us

Hír

Egyre valószínűbb, hogy Watson nem játszik többet a Texans színeiben

Egyre valószínűbbnek tűnik a szakítás a Houston Texans és Deshaun Watson közt. Ugyan az irányító még hivatalosan nem kért cserét, Adam Schefter most arról számol be, hogy a Texans szervezetében és akörül egyre inkább úgy érzik az emberek, hogy Watson lejátszotta utolsó snapjét a csapatban.

Watsont nagyon felhúzta a felsővezetés, amikor előbb meghívták, hogy mondja el a véleményét az új GM és HC keresés kapcsán, majd mégis ignorálták azt, emiatt pedig úgy érzi, tiszteletlenül bántak vele, semmibe veszik. De nem csak erről van szó önmagában, hanem az egész franchise körüli problémákkal. Watson a játékosokat képviselte több ízben a vezetőség felé, és az is egyértelmű vált számukra, hogy a szervezetben kialakult kultúra borzasztó, ezért pedig leginkább Jack Easterby lehet a felelős, azonban ő a tulajdonos teljes bizalmát élvezi – és ez teheti tönkre a kapcsolatot Watson és a Texans közt.

Elméletben a Texansnak nem kell elcserélnie Watsont, de Watsonnak sem kell többé pályára lépnie a csapatban. Ez nyilván következményekkel járna, de a játékosnak is van alkupozíciója: amennyiben tényleg hajlandó a végletekig elmenni, akkor kierőszakolhatja a cserét, ahogy tették többen is az utóbbi időben. Ráadásul no-trade clause is van Watson szerződésében, ami azt jelenti, hogy a beleegyezése nélkül nem cserélhetik el, azaz megválaszthatja, melyik csapat(ok)ban hajlandó játszani mostantól.

Állítólag a preferált desztinációja Miami, a Dolphinsnak pedig megvan a drafttőkéje, hogy összerakjon egy tetszetős ajánlatot a Texansnak, például Tua Tagovailoát és minimum az idei két első körös picket bedobva a közösbe. A Dolphinsnál csak a Jetsnek van több drafttőkéje, de a 49erst is sokan pletykálják Watson kapcsán, többek közt Nick Bosát felajánlva a Texansnak.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!