Connect with us

Hír

Hosszabbított GM-ével a Seahawks, megtalálta védőkoordinátorát a Raiders

A Seahawks egészen a 2027-es draftig hosszabbított general managerével, John Schneiderrel. Voltak pletykák, hogy a Lions szerette volna elhappolni a megüresedett GM pozíciójába, de aztán ebből nem lett semmit, Schneider pedig így marad Seattle-ben.

Schneider régebben óriási stealeket húzott a drafton és felépítette a Legion of Boomot nagyrészt hátsóbb körös játékosokból, Super Bowlt is nyert azzal a kerettel, az utóbbi években azonban bőven lehetett kritizálni a drafton nyújtott teljesítménye kapcsán.

Pete Carrollal (akinek 2025-ig szól a szerződése) egyetemben a franchise legsikeresebb időszakát élték meg az utóbbi 11 évben, zsinórban kilencedik pozitív mérlegű szezonjukon vannak túl (ami a leghosszabb aktív sorozat jelenleg az NFL-ben) és már 10 győzelmet számlálnak a rájátszásban is.


A Raiders még az alapszakasz lezárulta előtt kivágta védőkoordinátorát, Paul Guenthert, most pedig meglett a helyettese, méghozzá a Chargers védőkoordinátori pozíciójából érkező, korábbi Jaguars-főedző Gus Bradley személyében.

A Raiders védelme az utóbbi években nagyon gyenge volt, Gruden regnálása alatt a 32., 24. és 30. helyen végzett engedett pontokban. Ezen kellene javítania Bradley-nek, aki hozza magával a Seahawkstól induló Cover3 sémát, ami nagyon elterjedt az NFL-ben, de egyre kevesebb a sikere.

Érdekesség, hogy Bradley Gruden alatt érkezett az NFL vérkeringésébe, mikor a Buccaneers 15 évvel ezelőtt linebacker-edzőként alkalmazta.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!