Connect with us

Hír

JJ Watt is lejátszotta utolsó meccsét a Texansban?

Nem csak Deshaun Watson, hanem a Houston Texans másik legnagyobb sztárja és egyben ikonikus alakja, JJ Watt is távozhat a holtszezonban. Ian Rapoport információi szerint a Texans egyelőre nem döntött Watt sorsáról, de tudják, hogy hamarosan ki kell találniuk, mi legyen a pass rusherrel, és a játékos is nagyon várja, mi lesz a jövőjével. James Palmer információi szerint pedig több csapattárs is úgy gondolja, hogy Watt már nem fog többé pályára lépni a Texans színeiben.

A 32 éves korábbi Év Védője díj nyertes Watt a szerződése utolsó évébe lép és $17,5 milliót kereshetne, de bármiféle halott pénz nélkül kivágható vagy elcserélhető. Állítólag ő sem ragaszkodik a maradáshoz, szeretne győztes csapatban játszani és tovább jutni a rájátszásban, mint valaha tette.

Új, hosszú távú szerződést szinte biztosan nem fog kapni a Texanstól, a kérdés talán inkább az, hogy csere vagy kivágás útján vált csapatot. A houstoniak jelenleg közel 18 millió dollárral vannak a fizetési plafon felett, ennyit kellene megtakarítani még a ligaév kezdete, azaz március 17 előtt. Watt kivágása ezt kvázi azonnal megoldaná, viszont ha el akarják cserélni, akkor másokon kell spórolni és hivatalosan meg kell várni a ligaév kezdetét (a cserében nyilván megegyezhetnek előbb, lásd Rams-Lions)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!