Connect with us

Hír

Kivágta Mark Ingramet a Ravens

A Baltimore Ravens kivágta a futó Mark Ingramet. A hírt igazából maga a running back jelentette be, mikor a twitteren mondott búcsút a csapatnak. A Ravens 5 millió dollárt spórolt ezzel a lépéssel a fizetési sapkában.

Ingram a rájátszásban végig inaktív volt, pedig egészséges volt, egyszerűen jobb opciói voltak a csapatnak (és spórolni is akartak rajta), hiszen JK Dobbins és Gus Edwards idén jobb játékot nyújtottak, harmadik futónak pedig a special teamben is hasznos Justice Hillt választotta a Ravens.

Ingram utoljára a 17. héten lépett pályára, de idén egyébként is alig kapott szerepet, mindössze 72 labdacipelés került a neve mellé, ezekből karrierje legrosszabbját jelentő 299 yardot tudott csak összehozni. Pedig tavaly még a csapat első számú RB-je volt, 1018 yardot szerzett, amivel Lamar Jackson mögött a második helyen végzett a házi ranglistán – ez volt karrierje második 1000 yardos szezonja. Ingramet 2011-ben a Saints draftolta az első körben, eddigi pályafutása során 9219 scrimmage yardot és 72 TD-t szerzett, háromszor választották be a Pro Bowl keretbe.

A Ravens tegnap egyébként kivágta a csereirányító Robert Griffint is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!