Connect with us

Hír

BREAKING: A Lions idén elcseréli Matt Staffordot

Matthew Stafford cserét kért, és a Lions ebbe beleegyezett, állítja Tom Pelissero. A lépés valahol várható volt: a csapat ismét újjáépítésre készül, az új főedző Dan Campbell körül is rengeteg a kérdőjel, így amennyiben az irányító reális esélyt szeretne magának a győzelemre, akkor egy csere lehet az utolsó esélye. Több forrás szerint Stafford kérelme nem lepte meg Campbellt és az új GM Brad Holmest, már a kinevezésük előtt tájékoztatták őket arról, hogy az irányító elhagyná a csapatot.

Stafford 2009-ben 1/1-es volt, egész eddigi karrierjét Detroitban töltötte. Csúcsformában top 5-ös teljesítményre képes, de ezt a szintet konzisztensen csak ritkán tudta fenntartani. Összességében még így is egy top 10-es irányító, akivel egy jó csapat Super Bowlért küzdhet, így vélhetően bőven lesz iránta érdeklődő.

Az irányító februárban lesz 33 éves, tehát még 4-5 jó év mindenképp van benne. A jelenlegi szerződése még két évig érvényes, idén 20-, 2022-ben 23 millió dollárt kereshet, ami egy ilyen kaliberű irányító esetében zsebpénznek számít (bár jó eséllyel az új csapatától új szerződést is kap).

Az értékét nehéz belőni, de legalább egy első- és egy második körös picket be kell érte áldozni (bár vannak olyanok, akik szerint egy ilyen irányító bőven többet ér). A potenciális kérők között ott lehet a 49ers, a Colts, a Washington, de ha sikerül bűvészkedni a fizetési sapkával, akkor akár a Saints vagy a Rams is szóba jöhet.

Izgalmas holtszezon elé nézünk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!